Trimite-ne o cerere

Trimite

Evenimente speciale de iarnă-primăvară la hotel Caro

Distribuie pe
Publicat în: 14 Februarie 2020 Locație: Hotel Caro

Odată cu noua decadă redeschidem seria evenimentelor memorabile Caro  - hotelul din București unde ne dorim ca fiecare invitat să aibă parte de clipe deosebite. 

După ce am încheiat 2019 în forță cu un Revelion rafinat, de neuitat, este momentul să inagurăm noul sezon de evenimente ce sărbăorește câteva dintre ocaziile preferate ale noastre și invitaților noștri - Ziua Îndrăgostiților, Ziua Femeii, și nu numai. 

An după an ne dedicăm eforturile în organizarea unor evenimente cu stil, care să combine experiența și pasiunea echipei noastre cu noile trenduri de evenimente și cu așteptările oaspeților noștri, mici sau mari. Hotelul, cât și Grădina Caro, reprezintă locul ideal pentru a sărbători diverse ocazii.

 

Ce evenimente deosebite pregătim la Caro?

 

VALENTINE'S DAY

Primul eveniment al acestui an, cel care va deschide seria #Caro, este dedicat zilei de Valentine’s Day și celebrează iubirea. Astfel, am creat un eveniment special, menit să onoreze dragostea și să ofere participanților o seară romantică și plină de clipe speciale. Kiss me like the first time - tema evenimentului - pune accentul pe primul sărut, cel care naște pasiuni și sentimente ce se transformă în cele mai frumoase relații.

În cadrul acestei seri, oaspeții se vor putea bucura de muzică live Meena, o atmosferă perfectă și un meniu savuros. Invitații vor fi întâmpinați cu un welcome drink Kir Royal sau un pahar de Prosecco, urmat de un aperitiv cu lingou de caracatiță și crism pe somon. Felul principal va seduce gusturile cu un duet de pulpă și piept de rață, urmând un desert dulce ca primul sărut - parfait de casă cu un glob de ciocolată belgiană, umplut cu cremă fină de mascarpone și fructe de pădure. Prețul este de 180 ron/ persoană. Vă invităm să faceți o rezervare în prealabil prin mail: [email protected] sau la numărul de telefon 0212086196. 
 

WEDDING OPEN DAY

Anotimpul acesta și sărbătoarea iubirii sunt perfecte pentru a inspira în planificarea nunții. Astfel, la Caro pregătim un eveniment îndrăgit - Wedding Open Day, chiar înainte de Dragobete. În cadrul lui, perechile de îndrăgostiți pot afla detaliile din spatele unei nunți la Caro, informații despre sălile noastre de nuntă sau despre grădina Caro, meniu, decorațiuni și multe altele. Echipa de organizare Caro va sta la dispoziția cuplurilor care doresc să afle mai multe. 
 

ZIUA FEMEII @ CARO - LADIES FIRST

Un alt eveniment pe care îl pregătim pentru oaspeții Caro este cel dedicat femeii, în luna martie. Astfel, pe 6 martie sărbătorim Ladies First - o zi dedicată sexului frumos și puternic care ne face viața mai bună. Evenimentul pune în prim plan doamnele, cărora le pregătim o mulțime de surprize, băuturi alese și o seară absolut de neuitat, cu o atmosferă legendară cu tapas, lady’s finger food, warm food station și nelipsita mașina de vată de zahăr; 

Rămâneți cu ochii pe noi! Anul acesta vă pregătim o mulțime de evenimente memorabile, marca #HotelCaro, așa cum v-am obișnuit deja. 
 

Alte oferte

Terasa La Hamace te invită la relaxare
Terasa La Hamace te invită la relaxare

Perioada: 01 Iulie 2020 - 15 Octombrie 2021

Terasa La Hamace te invită să te așezi retras, la umbra copacilor impunători, fie că vrei să te ralaxezi citind o carte, fie că îți dorești să stai în liniște cu gândurile tale.

Află mai mult

1 Mai Muncitoresc la CARO: De la Fabrica de Glucoză la industrial chic
1 Mai Muncitoresc la CARO: De la Fabrica de Glucoză la industrial chic

Perioada: 01 Mai 2020 - 01 Mai 2022

Locație: CARO

Am săpat puțin în arhivele noastre, în istoria Fabricii Naționale de Glucoză - clădirea care a stat la baza construcției Hotelului CARO - și am scos la iveală câte ceva despre povestea clădirii și a locului, și despre cum a ajuns de la Fabrica&

Află mai mult

calitate aer
Investim în calitatea aerului din București

Perioada: 24 Aprilie 2020 - 29 Aprilie 2022

Locație: Hotel CARO

Întreținerea unei suprafețe de spațiu verde cât mai generoase a fost una dintre primele și cele mai importante alegeri pe care le-am făcut în dezvoltarea proiectului CARO. 

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285