Trimite-ne o cerere

Trimite

Evenimente in trend: social & garden parties la Grădina Caro

Distribuie pe
Publicat în: 13 Septembrie 2019 Locație: Grădina Caro

Hotel Caro este locul perfect pentru evenimente memorabile, pline de farmec. În Grădina Caro vei descoperi o oază naturală ce creeaza setting-ul perfect pentru evenimentul tău. Astfel, vara aceasta, fiecare garden party organizat aici s-a transformat într-un succes deplin. Întelegem perfect stresul organizării unui eveniment, motiv pentru care locația noastră, cât și echipa de organizare, sunt mereu la cele mai înalte standarde. 

De la petreceri corporate, la evenimente deosebite, Grădina Caro asigură un loc impecabil pentru o atmosferă de neuitat pentru fiecare invitat. 

 

Care este secretul unui eveniment upscale la Grădina Caro?

Atunci când vrei să organizezi un eveniment de top într-o locație spectaculoasă, sunt câteva ingrediente ce nu pot lipsi din mixul tău organizatoric. Iată câteva idei mai jos, ce te pot inspira pentru evenimentul sau garden party-ul tău viitor

 

#1 Începe cu invitațiile. 

Un eveniment modern începe cu o invitație cel puțin “seducătoare”. Trendurile anului 2019 în materie de invitații conțin grafici moderne, minimaliste, cu accente de culoare și multă personalitate. În funcție de tipul și tematica evenimentului, poți crea o invitație personalizată ce va convinge invitatul încă de la prima privire să nu lipsească.

 

#2 Programul face diferența.

Asigură-te ca programul garden party-ului tău este unul divers și atractiv. Momente artistice bine închegate, divertisment (fie sub forma unui moment muzical, de dans, sau altele) - toate vor crea o atmosferă în care invitații tăi pot socializa și, în același timp, se pot simți bine. 

 

#3 Creează o atmosferă plină de farmec.

Când ai la dispoziție o grădină spectaculoasă precum Grădina Caro, te poți juca cu o multitudine de idei pentru a crea o atmosferă spectaculoasă. Zone de relaxare sau socializare delimitate cu decorațiuni naturale (precum ghirlande de flori), lampioane sau beculețe colorate de exterior (dacă evenimentul se întinde până seara), zonă de catering, cu grătar și candy bar - fiecare pas al invitaților tăi va face parte dintr-o călătorie plăcută prin întregul eveniment. 

 

Inspiră-te din alte evenimente și garden parties organizate la Grădina Caro

Vara aceasta am avut plăcerea de a găzdui în Grădina Caro câteva evenimente deosebite, cu care nu ezităm să ne mândrim cu fiecare ocazie. Camera de Comerț a Olandei (NRCC) a organizat pe 7 august un BBQ Summer Party cel puțin memorabil, în peisajul nostru urban, natural. Evenimentul a avut scopul de a aduna laolaltă comunitatea NRCC și companii externe, pentru o seară plăcută de networking, good vibes și preparate delicioase. 

 

Un alt eveniment cel puțin la fel de fermecător al acestei veri a fost petrecerea de vară a Camerei de Comerț Britanice.Petrecerea de grădină de vară BRCC a oferit forumul perfect pentru ca membrii, liderii de afaceri și antreprenorii să se întâlnească, să facă schimb de idei și să facă conexiuni importante, toate într-o atmosferă relaxată și împrejurimi fabuloase. Membrii camerei și oaspeții s-au bucurat pe deplin de o petrecere tematică de golf îmbogățită splendid cu cocktailuri variate, vin de la o cramă autohtonă și alte băuturi. Artiști invitați pentru momentele artistice au fost violonista electrică Grazziela, echipa de dans FiveGym și cântărețul John Romanu. Rezultatul? Un eveniment de nota 10.

 

Tot de o atmosferă deosebită s-au bucurat vara aceasta și invitații Camerei de Comerț și Industrie Germano-Română, în cadrul Sărbătorii Verii 2019. Grădina Caro a fost o “gazdă” perfectă pentru o zi de sport și distracție, cocktail-uri răcoritoare și networking. 


Data viitoare când te gândești să organizezi un eveniment corporate reușit sau un garden party memorabil, alege Grădina Caro - îți vom oferi tot suportul pentru a te bucura de un eveniment despre care invitații tăi vor vorbi timp îndelungat!

Alte oferte

Terasa La Hamace te invită la relaxare
Terasa La Hamace te invită la relaxare

Perioada: 01 Iulie 2020 - 15 Octombrie 2021

Terasa La Hamace te invită să te așezi retras, la umbra copacilor impunători, fie că vrei să te ralaxezi citind o carte, fie că îți dorești să stai în liniște cu gândurile tale.

Află mai mult

1 Mai Muncitoresc la CARO: De la Fabrica de Glucoză la industrial chic
1 Mai Muncitoresc la CARO: De la Fabrica de Glucoză la industrial chic

Perioada: 01 Mai 2020 - 01 Mai 2022

Locație: CARO

Am săpat puțin în arhivele noastre, în istoria Fabricii Naționale de Glucoză - clădirea care a stat la baza construcției Hotelului CARO - și am scos la iveală câte ceva despre povestea clădirii și a locului, și despre cum a ajuns de la Fabrica&

Află mai mult

calitate aer
Investim în calitatea aerului din București

Perioada: 24 Aprilie 2020 - 29 Aprilie 2022

Locație: Hotel CARO

Întreținerea unei suprafețe de spațiu verde cât mai generoase a fost una dintre primele și cele mai importante alegeri pe care le-am făcut în dezvoltarea proiectului CARO. 

Află mai mult

rezervă cameră
Tot ce e nou pe domeniul Caro direct la tine pe e-mail. Abonează-te acum!
Mă abonez
Avantaje la rezervări directe

Rezervă-ți camera pe site-ul nostru! Ai cel mai mic tarif garantat și bonusuri incluse.

Află mai mult
Awards
Social
Telefon +40-21-208 61 00
Fax +40-21-208 61 20
Adresă Bd. Barbu Văcărescu 164A, Sector 2, București, 020285